Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Un total d'11 treballadores s'incorporen al Consell Comarcal del Baix Ebre a través del programa Treball i Formació

Imatge
 
Un total d'11 treballadores s'incorporen al Consell Comarcal del Baix Ebre a través del programa Treball i Formació
21/02/2023

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha contractat un total d'11 persones treballadores a través del programa Treball i Formació, finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Servicio Público de Empleo Estatal. Uns treballadors que s'han incorporat aquesta setmana als respectius llocs de treball i que han estat rebuts pel president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

Concretament, les contractacions s'han dut a terme a través de la línia Dones, Ucraïna i Trans, amb l'objectiu d'afavorir la inserció laboral i millorar l'ocupabilitat de les persones. Pel que fa a les àrees que ocuparan les persones contractades són la consergeria del Consell Comarcal, del Viver d'Empreses i d'EbreTerra i els serveis administratius de l'àrea de Serveis Socials, amb dedicació als municipis de Deltebre, l'Ametlla de Mar, l'Aldea i Roquetes. "Programes com Treball i Formació permeten reactivar l'activitat econòmica del Baix Ebre, és necessari que les persones tinguin una ocupació digna per trencar la tendència de pèrdua de població", ha manifestat Faura.

D'altra banda, el passat mes de novembre el Consell Comarcal va contractar 10 joves d'entre 17 i 25 anys, tutelats o extutelats per l'administració de la Generalitat, durant un període de dotze mesos en el marc de la línia Joves del programa Treball i Formació. Aquests joves formen part de la brigada del Consell i realitzen tasques de conservació i millora del Camí Natural Via Verda de la Val de Zafan i de la Via Verda del Carrilet de la Cava i d'altres espais de l'edifici comarcal.