Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Un total de 16 joves participen en el programa de Formació Professional i Ocupacional Dual que organitza el Consell Comarcal del Baix Ebre

Imatge
 
Un total de 16 joves participen en el programa de Formació Professional i Ocupacional Dual que organitza el Consell Comarcal del Baix Ebre
01/03/2022

Un total de 16 joves han començat avui el programa de Formació Professional i Ocupacional Dual, que organitza el Consell Comarcal del Baix Ebre a través de la societat Baix Ebre Innova. Una acció subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya que pretén millorar l'ocupabilitat dels joves del territori mitjançant la formació dual i que s'organitza de manera conjunta amb la residència de la tercera edat l'ONADA.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura; el president de Baix Ebre Innova, Josep Antoni Navarro i la coordinadora del grup l'ONADA a les Terres de l'Ebre, Núria Bel, han donat la benvinguda als participants, que en acabar aquest programa rebran un certificat de professionalitat d'atenció a persones en situació de dependència en institucions sociosanitàries. "És necessari que els joves es qualifiquen professionalment i a través d'aquest programa aconseguiran un certificat, una formació que donarà resposta a la demanda creixent d'auxiliars en geriatria", ha manifestat Faura.

Concretament, s'oferirà un contracte d'un any als participants, que dedicaran un 75% de la jornada laboral a treballar i el 25% restant a formació. Pel que fa als requisits per participar en aquest programa són tenir entre 16 i 29 anys i estar inscrits a l'Oficina de Treball com a Demandant d'Ocupació no Ocupat (DONO) i tenir una qualificació baixa.