Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Un total de 18 treballadors s'incorporen al Consell Comarcal del Baix Ebre a través del programa Treball i Formació

Imatge
 
Un total de 18 treballadors s'incorporen al Consell Comarcal del Baix Ebre a través del programa Treball i Formació
10/05/2022

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha contractat un total de 18 treballadors a través del programa Treball i Formació, finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), el Servicio Público de Empleo Estatal i el Fons Social Europeu, amb una inversió de 423.601,92 euros. Uns treballadors que s'han incorporat avui als respectius llocs de treball i que han estat rebuts pel president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

Concretament, les contractacions s'han dut a terme a través de la línia adreçada a majors de 52 anys; la línia per les persones destinatàries de la Renda Garantida de Ciutadania i la línia específica per aquelles persones que es troben en situació d'atur de llarga durada. Les divuit persones han estat contractades durant un any amb l'objectiu d'afavorir la inserció laboral i millorar l'ocupabilitat de les persones.

Pel que fa a les àrees que ocuparan les persones contractades són la consergeria del Consell Comarcal i del Viver d'Empreses; els serveis administratius i la brigada comarcal, oferint servei als diferents municipis de la comarca. "Amb el programa Treball i Formació afavorim la inserció laboral dels veïns i veïnes del Baix Ebre, millorem l'ocupabilitat de la ciutadania, especialment d'aquelles persones que tenen més dificultats d'accés al mercat laboral", ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre.

Totes les persones que s'han contractat dintre el programa Treball i Formació rebran una formació complementària per tal que milloren les seues habilitats personals i professionals i afavorir així la seua posterior inserció al mercat laboral.