Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Un total de disset alumnes participen en el curs de soldadura organitzat pel Consell Comarcal del Baix Ebre

Un total de disset alumnes participen en el curs de soldadura organitzat pel Consell Comarcal del Baix Ebre
25/01/2023

Un total de disset d'alumnes participen en el curs de soldadura amb elèctrode i revestit i TIG, que organitza el Consell Comarcal del Baix Ebre, a través de la societat Baix Ebre Innova i que es duu a terme al Viver d'Empreses de Camarles. Aquest curs ofereix a les persones treballadores, preferentment en situació d'atur i demandants d'ocupació, una formació d'acord amb el seu potencial i adaptada a les necessitats del mercat laboral.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura ha donat avui la benvinguda als alumnes participants. "L'objectiu d'aquests cursos és fomentar i impulsar la inserció laboral a la comarca a joves i persones en situació d'atur", ha manifestat Faura.

Pel que fa a la durada del curs és de 720 hores, 40 de les quals de pràctiques professionals en empreses i en acabar l'alumnat rebrà un certificat de professionalitat. El curs està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, amb fons rebuts del Ministeri d'Educació i Formació Professional.

Quant als coneixements que adquirirà l'alumnat són els necessaris per a realitzar operacions de soldadura amb arc elèctric i TIG, així com la capacitat per a la interpretació de plànols i processos de tall. "És un perfil amb molta demanda al mercat laboral", ha dit el president del Consell Comarcal del Baix Ebre.

L'oferta formativa de Baix Ebre Innova inclou també un curs de Formació Ocupacional Dual d'auxiliar administratiu, que ja començat i tres cursos més que s'iniciaran al febrer: d'activitats de gestió administrativa, d'iniciació a la informàtica i d'operacions bàsiques de cuina.