Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Vuit empreses del Baix Ebre participen en el programa d'assessorament 360 del Consell Comarcal

Imatge
 
Vuit empreses del Baix Ebre participen en el programa d'assessorament 360 del Consell Comarcal
14/06/2022

El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través del projecte Baix Ebre Avant, ha començat avui el programa d'assessorament integral per a microempreses i pimes al Viver d'Empreses Baix Ebre Innova. Es tracta d'una assistència professional i individualitzada destinada a impulsar, consolidar i fer més competitives un total de vuit petites empreses del Baix Ebre. "Es tracta d'empreses majoritàriament del sector tecnològic i manufacturer, però també d'altres àmbits, totes amb el comú denominador d'estar disposades a implementar actuacions d'innovació, millora de la competitivitat i compliment dels objectius ODS", ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, que avui ha donat la benvinguda a les empreses participants.

Totes les empreses participants tenen en comú necessitats específiques de professionalització, consolidació i desenvolupament del negoci. Pel que fa al programa que seguiran s'estructura en quatre fases: diagnosi prèvia, definició d'objectius i planificació, assessorament i suport en l'execució d'actuacions concretes i proposta de pla d'acció. En la primera fase s'analitza la situació inicial de l'empresa per detectar les necessitats i les mancances en l'àmbit de gestió, competitivitat i consolidació. En funció dels resultats de la diagnosi, s'entra en la segona fase per oferir serveis adreçats a professionalitzar i consolidar l'empresa (control de tresoreria, estratègia de negoci, optimització de l'organització interna, gestió eficient dels costos i gestió eficaç de les xarxes socials, entre d'altres). Finalment, s'elabora un pla d'acció amb actuacions futures a desenvolupar per la microempresa per tal d'assolir els objectius plantejats.

Quant a les empreses participants en aquest programa són: Delinternet Telecom, Filaman SL, Sate Serveis Assistencials, Martí Pagesos SL, Luisa Moya Bonilla, Productos Puig SL, Electrometall Dertusa i Hierros Domingo SA.

Aquesta acció és subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançada pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social-Servei Públic d'Ocupació Estatal.