Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Programa Treball i Formació Joves 2022

Imatge
 
Programa Treball i Formació Joves 2022
DURACIÓ

Inici: 24/11/2002

Finalització: 23/11/2023

El Programa Treball i Formació línia Joves tutelats i extutelats consisteix en facilitar experiències professionals a un sector de població jove, especialment vulnerable, com són els joves tutelats i extutelats per l’Administració de la Generalitat de Catalunya, per facilitar les transicions posteriors al mercat de treball ordinari.

 

A qui va dirigit? 

Va dirigit a joves d'entre 17 i 25 anys que puguin acreditar la seva situació de tutela administrativa per la DGAIA, que hagi estat tutelats o bé que disposin d'un certificat d'atenció a Serveis Socials.

També han d'estar inscrits al SOC com a DONO (demandants d'ocupació)

Nombre de participants:

10

Actuacions: 

Seran els encarregats del manteniment, neteja, adequació i millora de la Via Verda, exactament del tram de Viva Verda gestionat pel Consell Comarcal del Baix Ebre. Per tant, s'encarregaran de la conservació dels espais naturals (Via Verda principalment)  i la millora dels serveis comarcals.

Formaran part de la brigada del Consell Comarcal mitjançant contractes de peó forestal o peó multiescomesa.

A més a més se'ls ofereix un acompanyament integral, basat en suport laboral, personal i formatiu que garanteixi el seu bon desenvolupament social en l'etapa de transició a la vida adulta

 

* Aquest programa és finançat pel  SOC, MINISTERIO EMPLEO , FONS SOCIAL EUROPEU I NEXT GENERATION,