Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre obre la convocatòria d'ajuts econòmics per emprenedors

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre obre la convocatòria d'ajuts econòmics per emprenedors
12/04/2023

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha activat un paquet d'ajuts econòmics per a emprenedors, amb una dotació pressupostària de 30.000 euros. Es tracta d'uns ajuts econòmics per a projectes comarcals d'autoocupació amb l'objectiu d'incentivar la inserció laboral per compte propi i fomentar la creació d'ocupació de qualitat.

La convocatòria és oberta fins al 31 de juliol i pel que fa als beneficiaris són aquelles persones que inicien una nova activitat a la comarca com a treballadors autònoms o com a sòcies de cooperatives de treball associat amb alta al Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA).

Les bases reguladores també recullen que hauran de disposar d'alta d'activitat a efectes fiscals en algun municipi del Baix Ebre, així com desenvolupar una activitat alineada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), amb accions que contribueixen a la sostenibilitat social, econòmica i ambiental del territori.

Quant a l'import de l'ajut es calcularà tenint en compte les següents depeses: el 50% de la quota de la Seguretat Social el primer any i el 30% de l'import de les despeses d'implantació justificades. Finalment, l'import total de l'ajut no podrà superar els 2.000 euros.

 

>> Més informació i presentació de sol·licituds aquí