Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre organitza dos cursos de monitors/es de lleure

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre organitza dos cursos de monitors/es de lleure
05/07/2021

L'àrea de Joventut del Consell Comarcal del Baix Ebre organitza aquest estiu dos cursos de monitors i monitores de lleure, adreçats a joves majors de 18 anys, un dels quals tindrà lloc a Tortosa i l'altre a Roquetes.
Tots dos cursos tindran lloc entre del 12 al 23 de juliol, de dilluns a divendres de nou del matí a dues del migdia i de dos quarts de quatre fins les vuit del vespre i el dissabte de nou a dues del migdia. La formació lectiva és de 150 hores.

Aquests cursos de monitors s'organitzen amb la col·laboració de la Fundació Gentis i el suport de la direcció general de Joventut. A més de la formació teòrica s'han de dur a terme 160 hores de pràctiques.

Aquesta formació permet l'obtenció del diploma de monitor o monitora d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil i s'emmarca dins la normativa de la Generalitat de Catalunya, que regula l'accés a les titulacions exigides per a desenvolupar activitats amb menors de 18 anys (campus, campaments, casals, colònies, camps de treball, activitats extraescolars, etc.). El curs prepara l'alumnat per a intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, i el capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar aquestes activitats en el marc de la programació general d'una organització, aplicant les tècniques específiques d'animació grupal, incidint explícitament en l'educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Les persones interessades han de formalitzar la preinscripció del curs omplint el següent formulari, i des de l'àrea de Joventut del Consell Comarcal ja es contactarà amb els preinscrits per formalitzar posteriorment la matrícula. Per més informació podeu trucar al telèfon del Consell Comarcal del Baix Ebre 977445308 o enviar un correu a joventut@baixebre.cat

>> Més informació aquí