Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Curs de monitors i monitores de lleure a Tortosa i Roquetes

Imatge
 
Curs de monitors i monitores de lleure a Tortosa i Roquetes
Més informació

Per més informació podeu trucar al telèfon del Consell Comarcal del Baix Ebre 977445308 o enviar un correu a joventut@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre organitza aquest estiu dos cursos de monitors i monitores de lleure, adreçats a joves majors de 18 anys, que impartirà la Fundació Gentis. Un dels cursos es farà a Tortosa i l'altre a Roquetes, tots dos del 12 al 23 de juliol.

Aquesta formació permet l’obtenció del títol de monitor o monitora en activitats de lleure infantil i juvenil i s’emmarca dins de la nova normativa de la Generalitat de Catalunya, que regula l’accés a les titulacions exigides per a desenvolupar activitats amb menors de 18 anys (campus, campaments, casals, colònies, camps de treball, activitats extraescolars, etc).

Preinscripció 

El número de places per cada curs és de 30 i es tindrà en compte l'ordre d'inscripció. Els interessats a assistir a aquests cursos han de formalitzar la preinscripció en aquest enllaç i des de l'àrea de Joventut del Consell Comarcal ja es contactarà amb els preinscrits per formalitzar posteriorment la matrícula.

>> Més informació aquí