Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Joventut

Imatge
 
Joventut
Sabies que...

El Consell Comarcal del Baix Ebre organitza el Premi “Acció Jove” amb la finalitat de guardonar les millors iniciatives juvenils endegades per persones físiques o entitats sense ànim de lucre radicades al Baix Ebre?

Més informació

Pots enviar la teva consulta, el teu dubte o el teu suggeriment a partir del següent formulari.

També ens pots visitar a:

C/ Barcelona, 152
43500 Tortosa
Tel. 977 44 53 08
Fax. 977 44 53 97

Horari d’atenció al públic: dilluns a divendres de 8h. a 15h; Dilluns de 15:30h. a 18h.

El servei comarcal de joventut va ser creat amb la finalitat de desenvolupar les polítiques de joventut a la nostra comarca i oferir als joves del nostre territori els recursos necessaris per al desenvolupament del seu propi projecte de vida.

Actualment, aquest servei comarcal està integrat pel Servei Comarcal de Joventut i l’Oficina Jove del Baix Ebre els quals persegueixen uns objectius estratègics:

  • Ampliar la incidència de les polítiques de joventut impulsades pels ajuntaments en la realitat dels joves de la comarca.
  • Potenciar la coordinació entre els municipis de la comarca per aconseguir desenvolupar actuacions locals i supramunicipals de qualitat i econòmicament sostenibles.
  • Facilitar als municipis les eines necessàries per fomentar la participació juvenil i l’exercici de la plena ciutadania en el màxim àmbits que afecten a la vida del Jove.
  • Desenvolupar polítiques adreçades a l’emancipació plena dels joves per poder desenvolupar el seu propi projecte de vida.
  • Donar compliment a la delegació de competències de la Generalitat de Catalunya en matèria de joventut.

Al Servei Comarcal de Joventut, el jovent hi pot trobar tota mena d’informació del seu interès, sol·licitant-la personalment a l'Oficina de Serveis a la Joventut (situada al C/ Barcelona, 152);  o a l’Oficina Jove del Baix Ebre (situada a l'Edifici Jove “Lo Carrilet”, al número 137 de l'avinguda Generalitat, de Tortosa).