Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Treball

Imatge
 
Treball
Més informació

Pots consultar més informació a la pàgina web de treball jove de la Generalitat de Calunya

Sigues emprenedor!

Tens una idea de negoci? Ara és el moment d’engegar la teva iniciativa i muntar la teva pròpia empresa! El Consell Comarcal del Baix Ebre i el Viver d’Empreses Baix Ebre Innova posen a la teva disposició nous espais, despatxos i facilitats per impulsar l’emprenedoria amb unes condicions òptimes gràcies a una assistència tècnica professionalitzada i a uns preus totalment assequibles. Informa't a l'espai del Viver d'Empreses!

En aquest apartat trobaràs informació i resposta als teus dubtes per tal d’orientar-te al mercat laboral i cercar la feina que més s’adeqüi al teu perfil professional. En aquest sentit, el Consell Comarcal del Baix Ebre disposa d’una borsa de treball comarcal per tal de facilitar la trobada entre empreses i treballadors. Si per contra, tens esperit emprenedor i tens una idea de negoci, des de l’ens comarcal i des del Viver d’Empreses Baix Ebre Innova també t’oferim la possibilitat de què creïs la teva pròpia empresa.

El Consell Comarcal del Baix Ebre també ofereix cursos de formació ocupacional per als joves per tal que adquireixin nous coneixements en un sector laboral diferent.

Programes de treball a l’estranger

Aprendre un idioma, conèixer un altre país i passar les vacances treballant en un altre ambient són motius que et poden portar a treballar a l'estranger. Anar a treballar a fora una temporada sempre és una experiència personal enriquidora. Pots consultar més informació en aquest enllaç

Recerca de feina

A part de la borsa de treball comarcal del Consell Comarcal del Baix Ebre, també pots cercar més informació i recursos a la pàgina web del Servei d'Ocupació de Catalunya.

Formació ocupacional
Més enllà dels cursos de formació ocupacional que disposa el Consell Comarcal del Baix Ebre, en aquesta pàgina podràs cercar l'oferta formativa que s'ofereix des del Servei d'Ocupació de Catalunya.