Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Enquesta per a l'elaboració del Pla Comarcal de Joventut

Imatge
 
Enquesta per a l'elaboració del Pla Comarcal de Joventut

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha iniciat el procés d'elaboració del Pla Comarcal de Joventut 2020-23 per donar cobertura i suport a les polítiques que desenvolupen els municipis de la nostra comarca.

El Pla Comarcal de Joventut del Baix Ebre és un instrument que, en el marc del Pla Nacional de Joventut de Catalunya (PNJCat), possibilita exercir les funcions d'assistència i cooperació als municipis en matèria de joventut. Aquest Pla té la funció d'impulsar les polítiques locals de joventut, atenent a les necessitats específiques dels municipis del Baix Ebre, creant xarxes de treball amb els ajuntaments i vetllant per l'aplicació d'unes polítiques locals de joventut de qualitat que contribueixen a l'assoliment de l'objectiu del PNJCat.

Per a l'elaboració d'aquest Pla, l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Baix Ebre considera indispensable conèixer l'opinió de la joventut de la comarca i és per aquesta raó que us convidem a respondre aquesta enquesta que hem elaborat amb aquest objectiu.