Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Estudis i Formació

Imatge
 
Estudis i Formació
No saps què estudiar?

Si encara no tens clar què vols estudiar o quina matèria s'adequa més a la teva personalitat, consultar en aquesta pàgina tota la informació per a què tinguis totes les eines necessaries per a prendre la decisió final!

Estudia al Baix Ebre!

El Campus Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili ofereix nous graus. Pots consultar la seva oferta formativa en aquesta pàgina.

Beques i ajuts

Les beques i els ajuts individuals permeten facilitar l'accés als estudis. En els següents enllaços podràs consultar les diferents beques que tens al teu abast:

Consell Comarcal del Baix Ebre

Beques i ajuts per a estudiants universitaris

Altres ajuts i subvencions

El Consell Comarcal organitza un curs de Monitor/a de lleure adreçat a joves majors de 18 anys

Curs monitoratge de lleure 2023

 

En aquest apartat podràs trobar tota la informació relacionada per tal d'orientar-te a l'hora d'escollir els teus estudis.

Ensenyament Reglat

En aquest apartat pots trobar orientació acadèmica professional: tria els teus estudis, itineraris de carrera, accès als estudis i convalidacions:

http://www.educaweb.cat/continguts/educatius

 

Formació Professional (FP)
La FP capacita per a l’exercici qualificat de diverses professions i proporciona la formació necessària per adquirir la competència professional i el coneixement propis de cada sector. En aquest sentit, la FP presenta diverses modalitats de matrícula, es pot combinar treball i estudi, es pot realitzar parcialment en altres països o pot ser reconeguda segons la teva experiència professional prèvia. Pots consultar més informació prement aquí.

 

Estudis universitaris i universitat oberta

Escollir la carrera universitària és una decisió complexa. Per aquest motiu, en aquesta pàgina, trobaràs  enllaços a totes les universitats, informació sobre les PAU, beques i ajuts, etc per tal que coneguis la informació i els recursos relatius al sistema universitari català.

 
Programes de qualificació professional inicial (PQPI)

Els programes de qualificació professional inicial (PQPI) s’adrecen a joves que han acabat l’ESO i no n’han obtingut la titulació. Pots consultar els perfils professionals en els quals s'agrupen aquests programes a la següent web.

 
Educació d’adults

Aquests permeten reprendre els estudis i obtenir una titulació. Pots consultar l'oferta formativa prement aquí.

 
Màsters i cursos de Postgrau

Els màsters són estudis universitaris oficials que tenen com a finalitat que l'estudiantat assoleixi una formació avançada, de caràcter multidisciplinari, orientada a l'especialització acadèmica o professional, o bé a promoure la iniciació en tasques de recerca. Actualment hi ha una àmplia sèrie de màsters per a poder cursar. Si encara no t'has dedicit, pots consultar més informació en aquesta pàgina.