Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Ensenyament no reglat

Imatge
 
Ensenyament no reglat
Més informació

Pots consultar els diferents cursos que s'organitzen relacionats amb el lleure a la pàgina web de l'Escola de l'Esplai

Consulta la normativa dels cursos de monitor de lleure, director de lleure

 

No saps què estudiar?

Si encara no tens clar què vols estudiar o quina matèria s'adequa més a la teva personalitat, consultar en aquesta pàgina tota la informació per a què tinguis totes les eines necessaries per a prendre la decisió final

L'ensenyament no reglat és aquell amb el qual s'obté una titulació que no està reconeguda per un òrgan oficial. Engloba tots aquells ensenyaments, aprenentatges, cursos, seminaris, etc. de diverses temàtiques que es poden fer per iniciar-se i especialitzar-se o bé, simplement, com una afició o per adquirir nous coneixements en un àmbit específic. 

Formació en el lleure

Per a poder treballar com a monitor de lleure en llocs com campus, campaments, casals, colònies, camps de treball, activitats extraescolars, etc. s'ha de disposar d'una titulació especial. En aquest cas, el Consell Comarcal del Baix Ebre ofereix cursos de Monitor de lleure, Director de lleure i Monitor de transport i menjador. 

Cursos del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC)

Els cursos de formació professional per a l'ocupació són programes formatius teòrico - pràctics que tenen per finalitat millorar la qualificació professional i/o la capacitat d'inserció laboral mitjançant l'assoliment i el perfeccionament de les competències professionals de les persones treballadores. Pots trobar informació sobre els cursos prement aquí.

Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL)

El CPNL ofereix una àmplia oferta de cursos de català de diferents nivells. Pots consultar la programació prement aquí

Creu Roja

La Creu Roja també oferieix formació no reglada per tal de permetre als estudiants adquirir nous coneixements sobre una matèria relacionada amb el sector d'aquesta organització. Pots consultar els cursos prement aquí