Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre organitza un curs de directors de lleure i un altre de monitors

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre organitza un curs de directors de lleure i un altre de monitors
11/11/2021

L'àrea de Joventut del Consell Comarcal del Baix Ebre organitza un curs de directors/es de lleure i un altre de monitors/es, adreçats a joves majors de 18 anys, una formació que es durà a terme en línia de forma excepcional per la pandèmia de la Covid-19.

Pel que fa al curs de monitors/es es durà a terme entre el 25 de novembre i el 19 de desembre, els dijous i divendres a la tarda i el cap de setmana en horari de matí i tarda. La formació lectiva és d'un total de 150 hores i s'organitza amb la col·laboració de la Fundació Gentis i el suport de la direcció general de Joventut. A més de la formació teòrica s'han de dur a terme 160 hores de pràctiques.

Aquesta formació permet l'obtenció del diploma de monitor o monitora d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil i s'emmarca dins la normativa de la Generalitat de Catalunya, que regula l'accés a les titulacions exigides per a desenvolupar activitats amb menors de 18 anys (campus, campaments, casals, colònies, camps de treball, activitats extraescolars, etc.). El curs prepara l'alumnat per a intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, i el capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar aquestes activitats en el marc de la programació general d'una organització, aplicant les tècniques específiques d'animació grupal, incidint explícitament en l'educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Les persones interessades han de formalitzar la preinscripció del curs omplint el següent formulari  , i des de l'àrea de Joventut del Consell Comarcal ja es contactarà amb els preinscrits per formalitzar posteriorment la matrícula. Per més informació podeu trucar al telèfon del Consell Comarcal del Baix Ebre 977445308 o enviar un correu a joventut@baixebre.cat

Quant al curs de directors/es, que també es farà telemàticament, tindrà lloc entre el 27 de novembre i el 30 de desembre. El curs inclou 40 hores lectives, 160 de treball autònom i 120 hores de pràctiques. Aquesta formació permet l'obtenció del títol de director/a en activitats de lleure infantil i juvenil i s'emmarca dins la normativa de la Generalitat. Podeu formalitzar la preinscripció del curs emplenant aquest formulari . Per més informació podeu trucar al 977445308 o enviar un correu a joventut@baixebre.cat.

 

Curs de monitors/es

Curs de directors/es