Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

El Consell Comarcal del Baix Ebre suspèn el ple ordinari del mes de març

Imatge
 
El Consell Comarcal del Baix Ebre suspèn el ple ordinari del mes de març
20/03/2020

El Consell Comarcal del Baix Ebre no celebrarà el ple ordinari del mes de març que havia de tenir lloc el pròxim 27 de març, ni tampoc les comissions informatives d’aquest mes. Així s’ha comunicat als portaveus dels diferents grups comarcals, que han considerat la millor opció ajornar aquest plenari atesa la greu situació de crisi sanitària.

D’altra banda, el Consell Comarcal del Baix Ebre ha adoptat un seguit de mesures específiques als centres de treball per garantir la prestació dels serveis públics i preservar a la vegada la salut dels empleats públics. Així, s’han habilitat mesures de reorganització interna per garantir la continuïtat del servei i es prioritza que els empleats facin teletreball. Pel que fa a l’atenció al públic a la seu comarcal, Baix Ebre Innova i Ebre Terra ha quedat suspesa i, en cas d’atenció personal caldrà demanar cita prèvia al 977445308. “Es tracta d’unes mesures que s’adequaran en funció de l’evolució de l’epidèmia i que seguiran les instruccions i directrius de les autoritats sanitàries”, ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, que insisteix en la necessitat que la ciutadania es confine a casa.

Pel que fa als serveis socials, el servei d’atenció primària garanteix l’atenció de tots els casos d’urgència. També els serveis d’Infància i Adolescència garanteixen l’atenció de les urgències.

Finalment, Serveis Socials distribuirà entre avui i dilluns les targetes moneder a les famílies dels alumnes amb beca menjador. Una mesura que han activat els departaments d’Educació i Treball, Afers Socials i Famílies per garantir que els infants que més necessitats tenen continuen disposant de l’ajut de menjador mentre dure el tancament dels  centres educatius.