Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Premi Fotografia 2022

Imatge
 
Premi Fotografia 2022

De l'1 d'agost al 31 d'agost, participa al II Premi de Fotografia del Consell Comarcal del Baix Ebre a Instagram.

Temàtica

Els treballs fotogràfics que participen en aquest premi s'han de centrar en el tram del Camí Natural-Via Verda Carrilet de la Cava. Les imatges poden estar relacionades amb el cicloturisme, el senderisme, l'espai natural, els rius, la gastronomia o qualsevol pràctica d'activitat turística que es pugui dur a terme a la via verda.

Com participar-hi?

Per participar en el premi s'ha de tenir un perfil públic a Instagram i publicar-hi una fotografia, amb l'etiqueta #FotoCarriletdelaCava22També cal seguir els comptes d'Instagram @ccbaixebre i @ebreterra. 

Termini 

Es podrà participar en aquest premi publicant fotografies entre l'1 d'agost de 2022  i el 31 d'agost de 2022

Condicions de participació

Pot participar en el concurs qualsevol persona física major d'edat que no hagi estat implicada en la definició i preparació d'aquest concurs.

Premi

Hi haurà tres guanyadors: un primer premi de 200 euros; un segon premi de 125 euros i un tercer premi de 50 euros. 

Jurat

Les fotografies guanyadores les decideix un jurat format per: president del Consell Comarcal del Baix Ebre, conseller comarcal de Turisme, un representant de cada grup polític comarcal i un professional vinculat al món de la fotografia.

El jurat es reunirà en els dies posteriors a l'acabament del termini i la fotografia guanyadora es donarà a conèixer a través de les xarxes socials del Consell Comarcal.

 

>> Consulta les bases del premi <<