Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Subvencions comarcals 2021

Imatge
 
Subvencions comarcals 2021

Oberta fins al 30 de setembre la convocatòria de subvencions destinades a particulars i entitats d'àmbit social, cultural i esportiu de la comarca del Baix Ebre per a activitats d'aquests àmbits

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha aprovat les bases de la convocatòria de subvencions destinades a particulars i entitats d'àmbit social, cultural i esportiu de la comarca del Baix Ebre per a activitats d'aquests àmbits.

 

Objecte i finalitat de la concessió de la subvenció

  • Per la realització de  projectes o actuacions d'interès públic i/o social. Ajuts per a l’execució d’un projecte, la realització d’una activitat, l’adopció d’un comportament singular o la concurrència d’una situació que tingui per objecte el foment d’una activitat pública o interès social o de promoció d’una finalitat pública d’interès per a la comarca del Baix Ebre.
  • Per al manteniment del teixit associatiu comarcal. Ajuts per al funcionament ordinari de l’entitat
  • Edició de llibres. Ajuts per a l’edició d’obres que tingui per objecte continguts d’interès per a la comarca del Baix Ebre o bé l’autora o l’autor tinguin el seu origen o residència en la comarca del Baix Ebre i es tracti d’obres de contingut literari.

Termini de presentació de sol·licituds

Les sol·licituds es poden presentar fins al 30 de setembre de 2021. S'ha de presentar la sol·licitud a l'apartat d'instància genèrica de la seu electrònica del Consell Comarcal del Baix Ebre.

 

>> Bases de la convocatòria

 

 

 

Enllaços relacionats