Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Baix Ebre Innova (BEI)

Baix Ebre Innova (BEI)

El Viver d'Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova és una iniciativa que compta amb el finançament del Conveni per a la coordinació, cooperació i col·laboració entre la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal del Baix Ebre, amb l'objectiu d'afavorir la promoció econòmica i l'ocupació als municipis de la comarca.

Documents relacionats

Pots consultar més informació sobre el Viver d'Empreses en aquest díptic i al següent catàleg

Política de qualitat de Baix Ebre Innova

La política de qualitat es basa fonamentalment en dos eixos: contribuir al benestar del ciutadans tot contribuint al desenvolupament social i econòmic del territori i al desenvolupament equilibrat d’aquest. +info.

El Viver d'Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova és una iniciativa del Consell Comarcal del Baix Ebre que té la finalitat d'afavorir la creació, desenvolupament i consolidació d'activitats empresarials i industrials a la comarca, així com facilitar les eines adequades als emprenedors que tenen una idea o un projecte per a dur a terme. 

En aquest sentit, són molts els emprenedors que un cop tenen un projecte empresarial es tornen enrera per la impossibilitat de poder trobar uns espais físics on ubicar el seu negoci, bé sigui per la dificultar a l'hora de realitzar una gran inversió inicial o els alts preus que suposa el lloguer d'una nau o un despatx. El Viver d'Empreses s'erigeix com a l'opció adequada per a tots aquestes emprenedors que, tot i tenir una bona idea, no disposen del capital suficient per a realitzar-la.