Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Punt d'atenció de la Xarxa Reempresa

Imatge
 
Punt d'atenció de la Xarxa Reempresa
El mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya
Un nou model d'emprenedoria

Si voleu més informació sobre els serveis que us ofereix Reempresa podeu consultar el seu web.

El Consell Comarcal del Baix Ebre, a través del Viver d'Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova, és un punt d'atenció de la xarxa Reempresa, el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya.

Reempresa és un nou model de creixement empresarial que s’ha posat en marxa a nivell internacional i que ofereix nombrosos avantatges i beneficis, tant per al teixit empresarial com per a la societat d’una regió. En aquest sentit, reempresa s’esforça per consolidar un nou model d’emprenedoria que embarqui empreses, empresaris i emprenedors i que alhora permeti la cessió de l’èxit empresarial de Catalunya per mitjà de la transmissió d’empreses.

La iniciativa és promoguda per la patronal catalana Cecot i la Fundació Privada cp’Ac, amb la col·laboració del Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), que funciona com a espai físic i virtual per tal de coordinar els serveis efectius de recolzament al cedent i al reemprenedor en processos de reempresa.