Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Temps x Cures

Imatge
 
Temps x Cures

El ple del Consell Comarcal del Baix Ebre ha aprovat el model de conveni de col·laboració amb els ajuntaments de la comarca per desplegar el programa TempsxCures, impulsat pel departament d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat. Es tracta d'un servei de cures per a infants i adolescents de 0 a 14 anys fora del temps escolar, garantint el seu dret a la cura i alliberant temps per a les famílies i les persones que cuiden, majoritàriament dones.

Per dur a terme aquest servei enguany, la Generalitat ha transferit 110.960 euros al Consell Comarcal, un import que es distribueix als municipis amb una quantia lineal de 3.600 a tots els ajuntaments i la resta en funció de la població de 0 a 14 anys. 

Així, els municipis de l'Aldea, Aldover. Alfara de Carles, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla, Benifallet, Camarles, Deltebre, Paüls, el Perelló, Roquetes, Tivenys, i Xerta  dedicaran els recursos del programa TempsxCures al casal d'estiu, al servei d'acollida escolar als matins durant el curs escolar o al servei de ludoteca, entre altres.