Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Premi Emprenedoria 2022

Imatge
 
Premi Emprenedoria 2022

El Premi Emprenedoria té com a objectiu reconèixer la iniciativa emprenedora i la innovació de les noves empreses ubicades a la comarca del Baix Ebre per la seva contribució al desenvolupament socioeconòmic del territori i a la creació de llocs de treball. Aquest concurs és una iniciativa del Consell Comarcal del Baix Ebre i de Baix Ebre Innova SL i pretén fomentar l’esperit emprenedor i innovador, impulsar la generació d’idees que solucionin necessitats reals i potenciar oportunitats de negoci que puguin convertir-se en productes o serveis reals.

Amb l'objectiu de donar resposta a la crisi econòmica derivada de la Covid-19 i col·laborar amb l'esforç de mobilització dels autònoms i empreses, es reconeixerà l'esforç d'adaptació d'aquests al nou context socioeconòmic derivat de la pandèmia.

Poden participar en aquest premi aquelles empreses que estiguin establertes a la comarca del Baix Ebre, o bé aquells emprenedors que tinguin prevista la constitució i l’inici de l’activitat empresarial a la comarca del Baix Ebre.

Es poden presentar projectes que hagin iniciat l’activitat a partir del 16 de novembre del 2021 fins al 15 de novembre del 2022 (acreditació d’inici d’activitat amb l’alta censal definitiva a l’Agència Tributària, model 036/037). 

Premi: 1.500 euros

Termini de presentació: 30 de novembre de 2022

Consulta les bases reguladores del Premi d'Emprenedoria i la convocatòria 2022

>> Sol·licitud