Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Ocupació

Imatge
 
Ocupació
Més informació

Pots enviar la teva consulta, el teu dubte o el teu suggeriment a partir del següent formulari.

Què és?

Una de les apostes més fermes de l'ens comarcal del Baix Ebre és la incentivació i la dinamització de l'economia per tal que el territori pugui sortir reforçat de l'actual context econòmic. En aquesta línia, el Consell Comarcal del Baix Ebre posa a la disposició dels ciutadans una àmplia sèrie de serveis i prestacions encaminats en el desenvolupament socioeconòmic de la comarca. 

En aquest sentit, el Viver d'Empreses i Centre de Negocis Baix Ebre Innova és una iniciativa del Consell Comarcal del Baix Ebre que té la finalitat d'afavorir la creació, desenvolupament i consolidació d'activitats empresarials i industrials a la comarca, així com facilitar les eines adequades als emprenedors que tenen una idea o un projecte per a dur a terme.

Un altre aspecte prioritari és la inserció laboral. D'aquesta manera, l'ens ofereix programes per tal d'ajudar als desocupats en la seva cerca de feina. En aquest apartat destaca, per exemple, l'Aula Activa. Aquest és un servei que optimitza i amplia les oportunitats d’accés al mercat de treball mitjançant recursos TIC.