Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Inserció laboral

Imatge
 
Inserció laboral
Instruments per tal de dinamitzar l'economia i impulsar la inserció laboral
Més informació

Pots enviar la teva consulta, el teu dubte o el teu suggeriment a partir del següent formulari.

Borsa de Treball

L'ens comarcal del Baix Ebre disposa d'una borsa de treball per tal de facilitar l'accés al mercat laboral de les persones de la comarca. La borsa esdevé un punt de trobada digital entre demandanats i ofertants d'ocupació.

Accés a la borsa de treball

 

Aula Activa

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha posat en funcionament l'Aula de Recerca Intensiva de Feina, un servei que optimitza i amplia les oportunitats d’accés al mercat de treball mitjançant estratègies de busca intensiva a través de recursos TIC.

La participació en el programa Aula Activa permet que els usuaris augmentin les possibilitats d’èxit en la seva cerca de feina. Per aconseguir-ho, el servei compta amb una atenció personalitzada i promou la col·laboració, i la generació d’idees i iniciatives entre els propis participants. Aquesta iniciativa s'adreça als ciutadans i ciutadanes en situació d'atur que s'hagin registrat a les oficines de treball com a demandants d'ocupació, tinguin una intenció manifesta de voler treballar, i necessitin una tutorització específica en el seu procés de recerca de feina.

 

Inserció laboral per a joves

La existència d’un nombre important de joves amb llargs períodes de permanència a l’atur, augmenta el risc d’exclusió social, situació que genera conseqüències negatives a llarg termini en el conjunt de la societat.  Aquest fet, ha impulsat les administracions públiques a concentrar esforços en polítiques destinades a garantir que les persones puguin reincorporar-se al mercat de treball o accedir-hi per primer cop.

 

Inserció laboral en el sector agrari

L’ens comarcal del Baix Ebre i Unió de pagesos col·laboren en un projecte de programa virtual amb l’objectiu d’afavorir l’accés al mercat laboral i a la formació agrària de les persones aturades del Baix Ebre demandants de feina en el sector de l’agricultura.

Aquest projecte, creat per la Fundació Pagesos Solidaris de la Unió de Pagesos, amb el suport del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i del Fons Social Europeu, té la finalitat de contribuir al desenvolupament econòmic i social de la comarca mitjançant la dinamització del sector laboral de l’agricultura. Alhora, també vol incentivar un manual de bones pràctiques per incentivar una contractació responsable, promoure la prevenció de riscos laborals i conciliar la vida familiar.

Podeu accedir a la plataforma digital a través d'aquest enllaç