Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

Enfeina't, un programa per facilitar la pràctica laboral a persones desocupades mitjançant la contractació laboral

Imatge
 
Enfeina't, un programa per facilitar la pràctica laboral a persones desocupades mitjançant la contractació laboral

El Consell Comarcal del Baix Ebre desenvolupa el programa Enfeina’t amb l'objectiu de facilitar la pràctica laboral i l’adquisició d’experiència a persones en situació d’atur mitjançant la contractació laboral. A més de l’adquisició de l’experiència laboral, les persones participants també tindran un acompanyament que els facilitarà instruments per assolir la inserció laboral.

El programa s’adreça a persones desocupades de llarga durada, que estiguin inscrites a les oficines de Treball del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i que portin un mínim de 12 mesos inscrites, continuats o no, dins d’un període de 18 mesos.

Les contractacions laborals tindran una durada d'entre 12 i 6 mesos i les persones contractades tindran una persona tècnica de referència per assolir una millor adaptació al lloc de treball i un reforç competencial durant la contractació laboral per al posterior retorn al mercat laboral.

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha rebut una subvenció per a la realització del projecte de 405.085, 35 euros amb els quals podrà contractar un total de 14 persones. Aquestes hauran d’estar empadronades en algun dels municipis de la comarca a excepció del de Tortosa que té programa propi.

El projecte Enfeina’t està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal - Ministerio de Empleo, Migraciones y Seguridad Social.

 

OFERTA DE TREBALL AUXILIAR ADMINISTRATIU

Auxiliar administratiu (3 places)

Requisits: Trobar-se en situació d'atur acumulat de 12 mesos en un període de 18 mesos i ser DONO. Estar empadronat a la comarca del Baix Ebre, a excepció de Tortosa ja que l'Ajuntament té el seu programa Enfeina't (sí és possible per empadronats a les EMD de Campredó, Jesús i Bítem i els pobles dels Reguers i Vinallop).

Dades acadèmiques: FP1, cicle mitjà o certificat de Professionalitat Administratiu. Es valorarà ACTIC, experiència demostrable en AAPP i C1 de català.

Inscripció i termini: Trucar al 900800046 Oficina de Treball de la Generalitat. Inscripcio oberta fins dijous 17 de setembre a les 14.00 hores

Durada del contracte: 6 mesos

Més informació: Viver d'empreses de Camarles, 977441735

 

OFERTES DE TREBALL 

La inscripció per participar-hi cal fer-la a l'Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) de Tortosa abans de les 15 hores del 22 de novembre.  

Administratiu/va (5)

Auxilliar administratiu/va (4)

Peons de brigada (3)

Tècnic de turisme (1)

Tècnic d'empresa (1)

 

El procés de preselecció dels candidats a cobrir aquests llocs de treball es realitzarà a través de l'Oficina de Treball de la Generalitat a Tortosa (Passeig de Ribera, 25-29).