Escut del Consell Comarcal del Baix Ebre

Atenció al Ciutadà | 977 445 308 | info@baixebre.cat

En marxa el Programa Referent d'Ocupació Juvenil

Imatge
 
En marxa el Programa Referent d'Ocupació Juvenil

El Consell Comarcal del Baix Ebre posa en marxa el Programa Referent d'Ocupació Juvenil amb l'objectiu de facilitar i acompanyar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional.

Aquest programa, cofinançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, va adreçat a joves d'entre 16 i 29 anys, i especialment a aquells amb especials dificultats per motius personals i/o socials, i amb major necessitat d’assessorament i acompanyament en el procés de transició del sistema educatiu a l'ocupacional o laboral.

Una tècnica del Consell Comarcal proporcionarà una atenció personalitzada i individualitzada als joves i es treballarà de manera coordinada amb centres educatius, dispositius de salut, serveis socials i entitats.

L'objectiu d'aquest programa, que s'emmarca en la Garantia Juvenil, passa per assegurar una resposta integral als joves que impulsi la seva formació professionalitzada i una posterior inserció laboral. En aquesta línia, es pretén donar una atenció especialitzada als joves menys preparats o amb dificultats d’índole social perquè accedeixin a una formació especialitzada i posteriorment a un lloc de treball.

Les persones interessades en aquest programa poden adreçar-se a l'Oficina Jove del Baix Ebre (dilluns i dijous, de 9 a 14 hores) o al Consell Comarcal del Baix Ebre (divendres, de 9 a 14 hores). També podeu trucar als telèfons  628481936 i 977494492 o enviar un email a referent@baixebre.cat.